Najnovšie recenzie zo sekcie Afrodiziaká
Úžasná vec, výborná chuť. Ak nie ste bohyňa oralu vôbec nevadí l. S týmto to bude o dosť jednoduchšie
- Je to na pre!
O ničom, nepomáha. Škoda peňazí.
Tento okrem odporúčam na 100%, nebudete ľutovať.s partnerom sme naozaj spokojný, príjemne hreje a slúži na to na čo ma
Mám problém dosiahnuť orgazmus, no vďaka tomuto produktu som omnoho viac citlivejšia. Rozhodne odporúčam
- Jemná jahodová príchuť
Kvapky sú pomerne silné, a jemná jahodová príchuť vôbec nezaškodila. Rozhodne objednám aj nabudúce
..mne krém nepomáha, asi som inakší živočích...
NIČ MOC, SLABÝ
- Parada
Funguje ,je to super.
- Manželka spokojna
Fuguje
- Lepšia, tvrdosť.
Bez účinku.
- rychle dorucenie
- nadpriemerna komunikacia s obchodom
- dlhsi a kvalitnejsi orgazmus
- nastup energie a potreba nieco rychlo robit
urcite zvysuje energiu , je to citelne , mal som ovela dlhsi a hlbsi orgazmus ,, nic sa nikdy naozaj nesmie prehanat ale ak si to so svojou priatelkou chcete este o nieco viacej uzit je toto vhodna pomocka k lepsiemu preciteniu a hovorime tomu laska ❤️️ ,, nemyslim si podla navodu ze az po dvoch hodinach prichadza doba na vyvrcholenie kedze v ustach je hned pachut bylín z tabletky , za kratku chvilu pride prijemny naval energie a ja som za asi 10 minut mal popisujuci orgazmus a do 10 minut som sa citil ako na zaciatku a znova som mal chut sa milovat
prijemny
- Super
- Veľmi dobrý pomocník pri problémoch v udržanie erekcie.
- Dobré preháňadlo
- Ok
Áno dobre aby tovar nebol pokrceny pri preberaní.
- Za mňa super.Dala som si iba 5 kvapiek.Bála som sa dať si viac a napodiv funguje to ❤️ Odporúčam a Ďakujem
Vyborny
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »